Laddar …

Våra tjänster

tjänst1

Undersökning

En gundlig dental undersökning är nyckeln till tidig upptäckt och förebyggande vård, när du bokar en undersökning hos oss undersöker vi hela munnen, inte bara dina tänder. Vi har den senaste digitala tekniken och skannar alla protetiska behandlingar med intraoral skanner. På så vis slipper du avtrycks material och metallskedar i munnen och får  en behagligare upplevelse samt  en förbättrad precision på slutligt arbete.

tjänst2

Rotbehandlingar

Rotbehandling innebär att tandläkaren avlägsnar orsaken till skadan, till exempel karies, om det är möjligt. Därefter tas pulpan bort och rotkanalerna fylls igen. Behandlingen utförs oftast med vanlig lokalbedövning och är smärtfri.

estetisk-tandvard

Estetisk tandvård

Ett friskt och fräscht leende vill de flesta ha – vi kan erbjuda de senaste metoderna inom estetisk tandvård för att uppnå det resultat du önskar. Vår önskan och målsättning är att du skall kunna le med stolthet och självförtroende och vara nöjd efter vår behandling.

tjänst3

Tandreglering

Tandreglering är en odontologisk specialitet inom tandvården. Man är inriktad på behandling av malocklusioner eller fel i tandbettet.  Vi samarbetar med specialistkliniken för tandreglering på Sjukhuset i Gävle, dit du kan få remiss efter undersökning.

barntandvård

Barntandvård

Dina barn har fri tandvård hos oss! Den kostnadsfria tandvården gäller till barnet är 24 år.  Det finns många fördelar med att hela din familj har samma tandläkare. Vi privattandläkare driver våra mottagningar år efter år och kan därför bygga upp kunskap om tandhälsan hos hela din familj. 

implantat

Implantat

Under våren 2018 kommer hela implantat-behandlingen att erbjudas på kliniken, då vi investerat i den senaste 3D Röntgen med guidad kirurgi för bästa planeringen av implantat-behandlingen. Vi samarbetar även med specialistkliniken vid Gävle Sjukhus.

bettskena

Bettskena

En bettskena är en individuellt anpassad och specialtillverkad plastskena som används för att påverka underkäkens rörelsemönster på ett sätt som medför en förbättrad funktion i tuggsystemet och bidra till att spända käkmuskler lättare kan slappna av.